Over Faimex Nederland

Faimex Nederland is een merknaam van de Adalat Impex B.V. Wij zijn al meer dan 10 jaar actief als leverancier van persoonlijke beschermingsmiddelen en tandartsinstrumenten op de Nederlandse markt.

Veel beroepen hebben individuele werknemers persoonlijke beschermingsmiddelen nodig om veilig en verantwoord te werken. Denk hierbij aan beroepen als kapper, tandarts, schoonheidsspecialist etc. Beschermingsmiddelen die gericht zijn op onder meer vitale onderdelen als hoofd, ogen, oren, handen en voeten kunnen het risico op (blijvend) letsel aanzienlijk verminderen. Om deze reden richten wij ons op beroepen waar risico’s aan verbonden zijn, waaronder tandheelkunde en de kappersbranche. In deze sectoren zijn beschermingsmiddelen onmisbaar en essentieel om de veiligheid van u en uw klanten zoveel mogelijk te kunnen garanderen.

Zentiq – instrumenten voor de tandheelkunde

Onze Zentiq instrumenten worden met zorg ontworpen in samenspraak met gebruikers en zorgprofessionals. De vervaardiging van onze Zentiq instrumenten zijn vrij van kinder- en slavenarbeid. Zentiq staat voor kwaliteit en duurzaamheid. Inmiddels worden onze Zentiq instrumenten gebruikt door tientallen tandartspraktijken in Nederland.

Levering geschiedt vanuit Nederland

Onze producten leveren wij vanuit Nederland waardoor wij snel en adequaat de gewenste hoeveelheid kunnen leveren, zonder gebruik te maken van een tussen leverancier. Wij leveren binnen 24 uur, afhankelijk van de snelheid van DHL en PostNL. Daarnaast kunt u onze producten ophalen op onze vestiging in Zaandam.

Contactgegevens

E-mail: vragen@faimex.nl

Telefoonnummer: 0756555512

Adresgegevens: Postbus 37100, 1030 AC Amsterdam

Heeft u een vraag en wilt u dat wij contact met u opnemen? Vul dan het contactformulier in.

Ons streven is om u dezelfde werkdag te bellen of te mailen.

    Toon a.u.b. dat u menselijk bent door de selectie van de auto.